Jemná pomazánka s mozzarellou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce majonéza
100 g mozzarella
1 kelímek zakysaná smetana
2 ks jarní cibulka
mletý barevný pepř

Postup přípravy receptu

  1. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Mozzarellu scedíme a také nakrájíme na menší kousky

  2. Krémovitou zakysanou smetanu dáme do misky, přidáme majonézu, mozzarellu, jarní cibulku a dobře promícháme. Pomazánku podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem

  3. Jemnou pomazánku z mozzarelly necháme vychladit a poté podáváme na libovolném pečivu. Zdobíme olivami, rajčaty apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!