Jehněčí kebaby recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
2 ks cibule
- - tymián
- - pepř mletý
6 lžic olej olivový
- - šťáva citronová
- - list bobkový
675 g maso jehněčí
- - oregano

Postup přípravy receptu

  1. Maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Smícháme zbylé suroviny až na bobkový list a cibuli. Směs nalijeme do mělké misky. Maso do ní vložíme a pěkně ho v marinádě obalíme, necháme do tam nejlépe přes noc. Kebaby sestavujeme tak, že maso střídavě napichujeme na jehly s bobkovými listy a cibulí. Kebaby dáme na předehřátý gril a grilujeme asi 3 minuty z každé strany, potíráme je zbylou marinádou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!