Jahodovo-čokoládové cheesecake dortíčky recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

150 g čokoláda
8 ks jahody
1/4 hrnku cukr moučka
1 ks vanilkový lusk
250 g smetanový sýr
19 ks kakaové sušenky
1 balení jahodové želé bonbony

Postup přípravy receptu

  1. Pomocí elektrického mixéru smícháme žervé, cukr a semínka z rozříznutého vanilkového lusku. Mixujeme asi jednu minutu, dokud se vše zcela nepropojí

  2. Krémem naplníme sáček na polevu (stačí i obyčejný pytlík). Ustřihneme jeden konec sáčku a krémem ozdobíme 16 sušenek. Zbylé sušenky rozdrtíme, bude z nich ozdoba

  3. Rozpustíme čokoládu a nalijeme ji na krém. Posypeme rozdrcenými sušenkami a dozdobíme jahodovými želé bonbonky. Nakonec položíme na každý dortíček rozpůlenou jahodu a můžeme servírovat

  4. Jahodovo-čokoládové cheesecake dortíčky se budou hodit třeba na dětskou oslavu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!