Jablečná přesnídávka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg jablko
mletá skořice
vanilkový cukr
podle potřeby
4 hrnky voda

Postup přípravy receptu

  1. Jablka, mohou být spadaná, oloupeme a nakrájíme na kousky.

  2. Jablka vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Po krátkém vaření zkontrolujeme stav vody a podle potřeby vodu přidáme. Přidáme podle chuti skořici a vanilkový cukr a opět povaříme.

  3. Jablka rozmixujeme a necháme chvilku vychladnout. Poté naplníme jablečnou přesnídávkou skleničky od přesnídávek nebo lze použít i větší a dáme do lednice vychladit.

  4. Jablečnou přesnídávku podáváme vychlazenou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!