Hovězí vývar s masem a nudlemi recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

1,5 l voda
1 kostka hovězí bujon
1 ks hovězí žebro
2 hrstě vlasové nudle
1 lžíce polévkové koření houbové

Postup přípravy receptu

  1. Žebro s bujonem a vodou dáme do papiňáku a vaříme přibližně 40 minut

  2. Poté vyjmeme kost a obereme ji. Maso nakrájíme na malé kousky

  3. Nasekáné maso vhodíme spolu s nudlemi do vývaru a už jen necháme dojít. Nakonec vmícháme polévkové koření. Polévku nevaříme, abych v ní nerozvařili nudle. Pouze ji podle potřeby na mírném ohni ohříváme

  4. Když jsou nudle hotové, polévku můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!