Hovězí steak Yamato na zeleném pepři recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 lžíce máslo 3 lžíce sójová omáčka zelený pepř 2 ks hovězí steak 3 lžíce japonské rýžové víno 1 lžíce japonský zelený pepř v nálevu
Postup Hovězí steak Yamato na zeleném pepři
Postup přípravy receptu
-
Steak z obou stran posypeme zeleným pepřem a solí a dáme péct do rozehřátého grilu
Mezitím si připravíme omáčku: Smícháme sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dáme na gril k masu a necháme povařit. Potom do ní přidáme kousek másla
Středně propečený hovězí steak Yamato vyndáme z grilu a necháme chvíli odležet. Pak maso nakrájíme, nandáme na talíř a polijeme omáčkou
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!