Hovězí steak Yamato na zeleném pepři recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
3 lžíce sójová omáčka
zelený pepř
2 ks hovězí steak
3 lžíce japonské rýžové víno
1 lžíce japonský zelený pepř v nálevu

Postup přípravy receptu

  1. Steak z obou stran posypeme zeleným pepřem a solí a dáme péct do rozehřátého grilu

  2. Mezitím si připravíme omáčku: Smícháme sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dáme na gril k masu a necháme povařit. Potom do ní přidáme kousek másla

  3. Středně propečený hovězí steak Yamato vyndáme z grilu a necháme chvíli odležet. Pak maso nakrájíme, nandáme na talíř a polijeme omáčkou

  4. Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!