Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
2 ks cibule
150 g anglická slanina
400 g hovězí svíčková
200 g vařená růžičková kapusta
podle potřeby
olej
hovězí vývar
kukuřičný škrob
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na nudličky nakrájené okořeněné maso vložíme do rozehřátého oleje. Až maso začne získávat zlatavou barvu, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Nakonec přimícháme oloupaný a na plátky krájený česnek. Společně osmahneme.

  2. Jakmile začne cibule sklovatět, přidáme vařenou růžičkovou kapustu. Lehce zaprášíme škrobem a podlijeme trochou vývaru. Necháme krátce přejít varem, dochutíme a hovězí nudličky můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!