Hovězí filé v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce olej 1 ks cibule 2 ks rajče 20 dkg čerstvé houby 2 ks kyselé okurky 50 dkg hovězí zadní (roštěná) podle chuti sůl mletý pepř mletá paprika mletý zázvor
 
Postup Hovězí filé v alobalu recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Maso otřeme vlhkou utěrkou, odstraníme tuk a blánu a nakrájíme na malé hranolky. Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme hranolky masa a obojí dobře opečeme.
 Očištěné houby a oloupaná rajčata nakrájíme na plátky a okurky na kolečka. Vložíme k opečenému masu s cibulí, osolíme, posypeme pepřem, zázvorem a paprikou a dobře promícháme.
Tuto směs rozdělíme na 4 porce a každou vložíme na pomaštěný alobal. Zformujeme do tvaru placičky a dobře alobal uzavřeme. Hovězí pečeme v dobře vyhřáté troubě nebo pod grilem.
Hovězí filé v alobalu podáváme s bramborem nebo dušenou rýží a zeleninovým salátem.
