Hermelín grilovaný v brusinkách recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 - 2 stroužky česnek
sůl
0,5 sklenic brusinková zavařenina
8 ks hermelín
1 lžíce grilovací koření
1 lžíce ocet balsamico
olivový olej
3 střiky tabasco
mletý černý pepř
3 lžíce javorový sirup
1 lžíce sekaná máta

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na marinádu vmícháme v misce, olej dáme podle potřeby. Hermelíny rozbalíme a taky si natrháme alobal na 8 čtverců

  2. Na každý čtverec dáme lžičku marinády. Hermelíny ze stran namočíme v marinádě a dáme na marinádu. Nakonec marinádu rozdělíme na hermelíny. Důkladně je zabalíme do alobalu a necháme v teple den odležet

  3. Druhý den rozehřejeme gril a hermelíny grilujeme v alobalu zhruba 5 minut z každé strany

  4. Hermelín grilovaný v brusinkách ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!