Hermelín grilovaný v brusinkách recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 1 - 2 stroužky česnek sůl 0,5 sklenic brusinková zavařenina 8 ks hermelín 1 lžíce grilovací koření 1 lžíce ocet balsamico olivový olej 3 střiky tabasco mletý černý pepř 3 lžíce javorový sirup 1 lžíce sekaná máta
Postup Hermelín grilovaný v brusinkách
Postup přípravy receptu
-
Suroviny na marinádu vmícháme v misce, olej dáme podle potřeby. Hermelíny rozbalíme a taky si natrháme alobal na 8 čtverců
Na každý čtverec dáme lžičku marinády. Hermelíny ze stran namočíme v marinádě a dáme na marinádu. Nakonec marinádu rozdělíme na hermelíny. Důkladně je zabalíme do alobalu a necháme v teple den odležet
Druhý den rozehřejeme gril a hermelíny grilujeme v alobalu zhruba 5 minut z každé strany
Hermelín grilovaný v brusinkách ihned podáváme.