Gulášová polévka 2 recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
1 dl olej
2 lžičky sůl
30 dkg brambory
1 lžička majoránka
2 ks cibule
2 špetky kmín
3 špetky pepř
30 g sladká paprika
3 lžíce hladká mouka
30 dkg mleté maso

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nakrájíme na kostičky a vaříme v osolené vodě s kmínem

  2. Na pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli dosklovata. Přidáme mleté maso, sůl, česnek, pepř a papriku

  3. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Hotovou směs přidáme do uvařených brambor. Vodu z brambor nesléváme. Přidáme klasické zahuštění (voda+mouka). Na závěr dochutíme majoránkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!