Grilovaný vepřový bůček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

60 dkg vepřový bok
podle chuti
česnek
sůl
cibule
grilovací koření
mletý pepř
plnotučná hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Vepřový bok nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme.

  2. Maso rozložíme na grilovací mřížku a grilujeme nejprve jednu stranu, pak obrátíme a grilujeme z druhé strany.

  3. Dobře propečené maso potřeme plnotučnou hořčicí smíchanou s grilovacím kořením. Pokryjeme kolečky cibule a plátky česneku. Grilovaný vepřový bůček vložíme znovu pod rozehřátý gril a grilujeme asi 5 minut.

  4. Grilovaný vepřový bůček podáváme s chlebem a zapíjíme pivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!