Grilované žampiony plněné syrečky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

6 ks žampióny
1 lžička mletý kmín
1 lžíce rostlinný olej
125 g syrečky
2 lžíce ostrý kečup Otma Gurmán

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme, pokud by to bylo potřeba, oloupeme kloboučky. Nohu vyloupneme a nakrájíme na drobné kousky

  2. V rendlíku rozpálíme olej a nasekané žampionové nohy krátce orestujeme. Posypeme kmínem a necháme 10 minut dusit pod pokličkou. Nesolíme – syrečky, které budeme přidávat, jsou opravdu hodně slané

  3. Syrečky nakrájíme na menší kousky a smícháme v misce s houbovou směsí. Do každého žampionového kloboučku dáme lžičku

  4. " target="_blank" rel="nofollow">ostrého kečupu Otma Gurmán a naplníme ho. Dáme na 10 minut zapéct do trouby

  5. Grilované žampiony plněné syrečky podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!