Grilované žampiony plněné syrečky recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 6 ks žampióny 1 lžička mletý kmín 1 lžíce rostlinný olej 125 g syrečky 2 lžíce ostrý kečup Otma Gurmán
Postup Grilované žampiony plněné syrečky
Postup přípravy receptu
-
Žampiony očistíme, pokud by to bylo potřeba, oloupeme kloboučky. Nohu vyloupneme a nakrájíme na drobné kousky
V rendlíku rozpálíme olej a nasekané žampionové nohy krátce orestujeme. Posypeme kmínem a necháme 10 minut dusit pod pokličkou. Nesolíme – syrečky, které budeme přidávat, jsou opravdu hodně slané
Syrečky nakrájíme na menší kousky a smícháme v misce s houbovou směsí. Do každého žampionového kloboučku dáme lžičku
" target="_blank" rel="nofollow">ostrého kečupu Otma Gurmán a naplníme ho. Dáme na 10 minut zapéct do trouby
Grilované žampiony plněné syrečky podáváme s pečivem.