Fenyklový salát s okurkou a jabky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 ks jablko 150 g pórek 200 g kysaná smetana bílý pepř 1 ks salátová okurka 1 lžíce balzamikový ocet 1 ks čerstvý fenykl
 
Postup Fenyklový salát s okurkou a jabky recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Suroviny omyjeme.Okurku oloupeme, jablka také oloupeme a vyjadřincujeme je.
 Vše nakrájíme na nudličky. Pokud by se vám některá část fenyklu zdála tvrdá, můžete jen spařit, ale ztratí se tím cennévitamíny. Lepší stravitelnosti dosáhnete opravdu jemným nakrájením. V míse promícháme všechny nakrajené suroviny.
Připravíme si dresink. Smícháme kysanou smetanu, balzamikový ocet, sůl a bílý pepř. Pro lepší chuť můžeme přidat salátové koření.
Hotový dresink smícháme se salátem.
Hotový salát necháme půl hodiny odpočinout v lednici. Vychlazený jej podáváme.
