Farmářská bramboračka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
- - petrželka
3 ks brambory
1 ks cibule
- - kmín
sádlo
1 l voda
- - pepř mletý
100 g zelenina kořenová
40 g houby sušené
- - koření polévkové
- - libeček
150 g krupky

Postup přípravy receptu

  1. Krupky propláchneme vroucí vodou, necháme okapat a osmahneme na sádle. Zalijeme je vodou, promícháme a uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostky nakrájené brambory, kořenovou zeleninu, namočené houby, plátky cibule, nakrájený libeček, kmín, sůl a vaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme česnekem, polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou. Podáváme s čerstvým chlebem jako samostatný pokrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!