Eskymo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

krém
25 dkg máslo
1 l mléko
4 lžíce cukr moučka
2 kelímky kysaná smetana
4 balíčky kokosový pudink
poleva
2 ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

  1. Z mléka a pudinku a cukru uvaříme hustý pudink. Necháme ho trochu vychladnout.

  2. Do mírně teplého pudinku zašleháme změklé máslo a zakysanou smetanu.

  3. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Tou pak polijeme formičky, nejlepší jsou obdélníkové asi 6 x 1 cm x 3 cm. Formičky naplníme krémem a opět přelijeme čokoládou. Eskymo necháme ztuhnout a můžeme podávat.

  4. Eskymo podáváme vychlazené.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!