Drůbeží pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
1 ks celer
1 lžíce majonéza
1 lžíce plnotučná hořčice
2 ks sterilované okurky
1 lžíce worcesterská omáčka
mletý černý pepř
400 g drůbeží maso

Postup přípravy receptu

  1. Cibule očistíme a nasekáme najemno. Celer očistíme a nastrouháme. Maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky.

  2. Ve větší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme drůbeží maso a celer a zprudka vše restujeme. Pak oheň ztlumíme a lehce maso podusíme.

  3. Měkké maso necháme vychladnout. Spolu s okurkami maso umeleme do misky. Případně můžeme rozmixovat.

  4. Umletý základ smícháme s hořčicí, majonézou, worcesterskou omáčkou a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme vychladit.

  5. Podáváme na topince nebo na plátcích bílé veky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!