Drůbeží maso se šťávou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule větší
1 kg kuře celé
podle potřeby
olej
voda
podle chuti
sůl
kmín
pepř mletý
paprika mletá sladká

Postup přípravy receptu

  1. Kuře si důkladně omyjeme a naporcujeme.

  2. Cibuli si oloupeme, nakrajíme nahrubo a osmažíme dozlatova na rozpaleném oleji.

  3. K osmažené cibulce přidáme drůbeží maso, osmahneme, posolíme, okmínujeme, opepříme a po povrchu posypeme mletou paprikou, podlijeme trochou vody.

  4. Chvilku podusíme a kontrolujeme, zda je vody dostatek.

  5. Po 25 minutách vkládáme na každý kousek masa čtvrt lžičky másla.

  6. Přikryjeme poklicí a dále dusíme doměkka.

  7. K hotovému drůbežímu masu podaváme šťouchané brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!