Drožďová polévka s jarní cibulkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
600 ml voda
80 g čerstvé droždí
podle chuti
2 špetky sůl
2 ks jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozpustíme máslo a za stálého míchání na něm rozpustíme droždí, dokud nejsou rozmíchané všechny hrudky. Lepší je droždí do hrnce rozdrolit. Přidáme vodu ohřátou ve varné konvici a na mírném ohni necháme polévku lehce vařit.

  2. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky. Polévku s jarní cibulkou ještě 5 minut povaříme na mírném ohni.

  3. Drožďovou polévku s jarní cibulkou ihned podáváme na stůl k jídlu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!