Domácí vlašák na chlebíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 ks majonéza
2-3 ks sterilovaná okurka
0.5 kg měkký salám
20 dkg eidam vcelku
zálivka
2 kostky cukr
2 lžíce olej
1 lžíce ocet
1 lžíce kečup
2 lžíce plnotučná hořčice
podle chuti
sůl
0.5 lžičky chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme nálev. Olej, kečup, hořčici, cukr a ocet zamícháme a prohřejeme, až se cukr rozpustí.

  2. Měkký salám a sýr nastrouháme na struhadle. Cibuli oloupeme a spolu s okurkami nasekáme najemno. Vše smícháme a přidáme chilli koření, sůl a nakonec i rozehřátou směs a obě majonézy.

  3. Vlašák důkladně promícháme a necháme vychladit. Studeným vlašákem mažeme chlebíčky nebo jednohubky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!