Domácí majonéza a tatarka recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

olej
1 špetka sůl
1 lžíce vejce
0,5 lžic ocet
cibule
1 lžíce plnotučná hořčice
kyselá okurka
1 lžíce worchester
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve připravíme domácí majonézu. Do mixéru dáme 1 lžíci hořčice, asi půl lžíce octa, 1 lžíci worchesteru, vejce a špetku soli. Mixér pustíme na nejvyšší rychlost a pomalu přiléváme olej, až do zhoustnutí majonézy

  2. Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a zamícháme do připravené majonézy. Nakonec ještě přidáme malé množství pepře a tatarka je hotová

  3. Domácí majonézu a tatarku podáváme podle chuti k různým pokrmům.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!