Domácí Baileys 2 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 l rum
0 l mléko
2 konzervy salko
1 vanilkový cukr
1 dl smetana ke šlehání
1 balíček mandlový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Obě salka dáme na 2 hodiny vařit, potom je necháme vychladnout.

  2. Z mandlového pudinku, mléka a vanilkového cukru uvaříme pudink a za stálého míchání necháme mírně vychladit. To aby se nám na povrchu nevytvořil škraloup. Vlažný pudink smícháme se zkaramelizovaným salkem, rumem a nakonec přidáme smetanu.

  3. Domácí Baileys dáme odležet na 12 hodin a podáváme vychlazené s kostkou ledu. Když dáme domácí Baileys do lednice, dlouho nám vydrží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!