Créme Brulée Amylon recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

125 ml mléko
125 ml smetana
1 balíček Amylon Créme Brulée

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce nalijeme 125 ml mléka a 125 ml smetany na šlehání (33% tuku)

  2. Přidáme obsah sáčku Amylon Créme Brulée - prášek na přípravu dezertu

  3. Za stálého míchání metlou přivedeme k varu a krátce povaříme do zhoustnutí

  4. Uvařeným dezertem naplníme dezertní misky a necháme zchladnout

  5. Poté vložíme asi na dvě hodiny do chladničky až do úplného vychladnutí

  6. Před podáváním polijeme karamelovým přelivem. Můžeme i ozdobit ovocem a meduňkou

  7. Tip: Pro pravou karamelovou krustu na Créme Brulée použijeme cukr krystal, který nasypeme na hotový dezert a hořákem opatrně zahříváme, až zkaramelizuje.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!