Cibule Riviéra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 g cukr
1 dl olej
200 g rozinky
0 lahví kečup
1 kg šalotka
3 dl vinný ocet
podle chuti
sůl
10 snítek pažitka
1 špetka tymián
2-3 ks bobkový list
meltý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Malé cibulky nebo šalotky oloupeme. Rozinky si hodinu předem namočíme do vlažné vody.

  2. Do kastrolu dáme půl láhve kečupu, ocet, olej a na mírném ohni zamícháme. Přidáme cukr, pepř, lžičku soli, cibulky, rozinky, 2 - 3 bobkové listy a špetku tymiánu. Cibule vaříme na mírném ohni asi 45 - 60 minut podle velikosti cibulek.

  3. Cibule Riviéra přelijeme do hlubší mísy a podáváme studené, posypané pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!