Cibule Riviéra recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
200 g cukr
1 dl olej
200 g rozinky
0 lahví kečup
1 kg šalotka
3 dl vinný ocet
podle chuti
sůl
10 snítek pažitka
1 špetka tymián
2-3 ks bobkový list
meltý pepř
Postup Cibule Riviéra recept
Postup přípravy receptu
-
Malé cibulky nebo šalotky oloupeme. Rozinky si hodinu předem namočíme do vlažné vody.
Do kastrolu dáme půl láhve kečupu, ocet, olej a na mírném ohni zamícháme. Přidáme cukr, pepř, lžičku soli, cibulky, rozinky, 2 - 3 bobkové listy a špetku tymiánu. Cibule vaříme na mírném ohni asi 45 - 60 minut podle velikosti cibulek.
Cibule Riviéra přelijeme do hlubší mísy a podáváme studené, posypané pažitkou.