Bulharská dobrota recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

6 ks česnek
olej
sůl
3 ks cibule
kmín
voda
1 láhev kečup
mletý pepř
1 lžíce kari koření
1/2 hlávky bílé zelí
700 g vepřová plec

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Jednu cibuli nasekáme, zbylé dvě nakrájíme na proužky. Zelí nakrájíme na nudličky, česnek utřeme. Maso nakrájíme na kostky

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli? přidáme kostičky masa? osolíme a přidáme utřený česnek. Zelí a zbylé dvě cibule dáme do mísy. Přidáme kari? pepř? sůl? kmín? vše promícháme a přisypeme k masu. Bulharskou směs zalijeme kečupem? trochou vody a dusíme v troubě asi 30 - 40 minut do změknutí masa

  3. Hotovou bulharskou směs podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!