Bulharská dobrota recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 6 ks česnek olej sůl 3 ks cibule kmín voda 1 láhev kečup mletý pepř 1 lžíce kari koření 1/2 hlávky bílé zelí 700 g vepřová plec
Postup Bulharská dobrota
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme. Jednu cibuli nasekáme, zbylé dvě nakrájíme na proužky. Zelí nakrájíme na nudličky, česnek utřeme. Maso nakrájíme na kostky
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli? přidáme kostičky masa? osolíme a přidáme utřený česnek. Zelí a zbylé dvě cibule dáme do mísy. Přidáme kari? pepř? sůl? kmín? vše promícháme a přisypeme k masu. Bulharskou směs zalijeme kečupem? trochou vody a dusíme v troubě asi 30 - 40 minut do změknutí masa
Hotovou bulharskou směs podáváme s knedlíkem.