Bulgur s kuřecím masem a zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 g olej
1 ks cibule
500 g kuřecí prsa
350 g mražená zelenina
1 hrnek bulgur
podle potřeby
voda na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky. Bulgur uvaříme podle receptu na obalu.

  2. Než bulgur nabobtná, osmažíme cibuli na troše oleje. Když cibule zezlátne, přidáme osmažit na plátky pokrájená kuřecí prsa. Mezitím na vodě podusíme oblíbenou mraženou zeleninu. Po uvaření všech surovin vše smícháme a podáváme.

  3. Bulgur s kuřecím masem a zeleninou podáváme jako chutný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!