Bruschetta al Pomodoro recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
4 ks rajče
bazalka
olivový olej
6 plátků toastový chléb

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy si nakrájíme čerstvá zralá rajčata na menší kousky (kostičky). Prolisujeme nebo nakrájíme česnek a přidáme k rajčatům. K rajčatům a česneku přidáme buď čerstvou nebo sušenou bazalku. Nakonec přidáme trochu olivového oleje a dobře promícháme.

  2. Plátky toastového chleba na sucho opečeme na pánvi nebo dáme do topinkovače. Na ještě teplé topinky lžící nandáme směs z rajských jablíček.

  3. Bruschettu al Pomodoro můžeme podávat jako předkrm nebo jako lehčí svačinku.

  4. Množství surovin si samozřejmě může každý přizpůsobit své chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!