Bramborové gnochi se smetanou recept
Apetit Recepty přílohySuroviny na recept
-
sůl
vegeta
100 g mozzarella
1 kelímek krémová zakysaná smetana
500 g bramborové noky (gnocchi)
vločky chilli
Postup Bramborové gnochi se smetanou
Postup přípravy receptu
-
Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu. Vhodíme je do vroucí osolené vody, zhruba po 3 minutách vyplavou na povrch. Vyjmeme je a necháme okapat
Mezitím si zakysanou smetanou (s vyšším obsahem tuku) promícháme se lžičkou vegety a půl lžičkou chilli
Gnochi navrstvíme do zapékací misky, zalijeme smetanou a poklademe pokrájenými plátky mozzarelly. Jen krátce necháme zapéct
Bramborové gnocchi se smetanou podáváme jako přílohu ke grilovanému masu apod.