Bochníčky z hermelínu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks vejce
1 ks cibule
2 lžíce pažitka
1 lžička vegeta
3 ks hermelín
15 dkg měkký salám
podle potřeby
sůl
strouhanka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín a salám nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli a pažitku očistíme.

  2. K nastrouhaným ingrediencím přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli, pažitku a celá vejce. Osolíme, opepříme a přidáme vegetu. Vše zamícháme a zahustíme strouhankou.

  3. Ze směsi uděláme malé placičky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na pánvi v rozpáleném oleji.

  4. Nejlepší přílohou k bochníčkům z hermelínu je čerstvý chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!