Bílkové pusinky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce cukr
6 ks bílek
1 hrnek smetana ke šlehání
1 balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

  1. Bílky a cukr si vyšleháme do tuha. Sníh dáme do cukrářského sáčku.

  2. Plech si vyložíme pečícím papírem. Sníh stříkáme na plech a vytváříme jím kopečky. Dáme na 3 minuty do trouby.

  3. Smetanu si ušleháme se ztužovačem.

  4. Hotové pusinky sundáme z plechu. Šlehačku si dáme do cukrářského sáčku. Malý kopeček nastříkáme na polovinu pusinek a druhou polovinou ho přiklopíme.

  5. Bílkové pusinky podáváme jako sladkou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!