Biftek v zeleném pepři recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
2 lžíce máslo
2 lžíce drcený zelený pepř
800 g pravá svíčková

Postup přípravy receptu

  1. Pravou hovězí svíčkovou nakrájíme na plátky, očistíme, propláchneme proudem studené vody, lehce naklepeme a potřeme olejem. Osolíme a posypeme drceným zeleným pepřem, který dlaněmi k masu přimáčkneme, aby z masa nespadl.

  2. Vložíme do předehřáté trouby na spodní rošt a pečeme doměkka. Pod roštem umístíme nádobu, co nám zachytí šťávu okapávající z bifteků.

  3. Hotové maso upravíme na talíři a na každý plátek dáme kousek másla. Podáváme se slaným pečivem a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!