Balzamiková rajčátka recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
chléb
1 balíček mozzarella
2 lžičky olivový olej
mletý pepř
čerstvá bazalka
3 lžíce balzamikový ocet
25 dkg cherry rajčátka

Postup přípravy receptu

  1. Rajčátka rozkrojíme na půlky a vložíme do misky. Zalijeme balzamikovým octem a olivovým olejem. Přidáme nasekanou bazalku, podle chuti osolíme a opepříme

  2. Z krajíčků chleba uděláme v troubě křupavé topinky, poklademe mozzarellou a krátce rozpečeme, aby sýr povolil. Dáme si při pečení chleba pozor, aby příliš neztvrdl

  3. Takto připravené topinky poklademe balzamikovými rajčátky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!