Ananasová buchta z pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 ml olej
1 špetka sůl
3 ks vejce
1 balíček prášek do pečiva
100 g cukr krystal
1 balíček vanilkový cukr
500 g polohrubá mouka
1 konzerva ananasový kompot

Postup přípravy receptu

  1. Ananas scedíme a šťávu doplníme do 200ml tekutiny. Ananas nakrájíme drobné kousky.

  2. Do domácí pekárny vlijeme šťávu. Přidáme olej, vejce, sůl, vanilkový cukr. Pak přidáme mouku a nakonec prášek do pečiva. Postupujeme v uvedeném pořadí.

  3. Na pekárně zapneme program dort. Po zaznění signálu přidáme nakrájenyý ananas a dopečeme.

  4. Ananasovou buchtu z pekárny vyjmeme, podle fantazie ozdobíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!