Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- česnek sůl máslo petrželka rozmarýn 0,5 ks chilli paprička olivový olej mletý černý pepř brambory grenaille steak z tuňáka
Postup Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve připravíme česnekové brambory: brambory umyjeme, položíme na alobal, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem, přidáme trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalíme a necháme péct na grilu
Steaky z tuňáka osolíme a opepříme z obou stran a potřeme je olivovým olejem. Vložíme je na rozpálený gril a opékáme maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím si připravíme marinádu: v misce smícháme olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku
Grilovaného tuňáka vyndáme z grilu, potřeme marinádou a podáváme s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!