Zlaté kuře s křupavou kůrkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
100 g plnotučná hořčice
100 ml bílý jogurt
1 kg kuřecí stehno

Postup přípravy receptu

  1. Celé kuře nebo porce kuřete omyjeme a očistíme. Já jsem zvolila stehna. Omyté kuře lehce osolíme a vložíme do pekáče

  2. Dále si připravíme směs z jogurtu a hořčice. Kuře potřeme připravenou směsí a necháme 2 hodiny odpočinout

  3. Po 2 hodinách vložíme pekáč s kuřetem do předehřáté trouby a po 30 minutách podlijeme vodou. Kuře pečeme, až bude kůrka dost křupavá a zlatá

  4. Zlaté kuře s křupavou kůrkou podáváme s rýží nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!