Voláčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 lžíce olej
sůl
kečup
podravka
pepř
sardelová pasta
30 dkg kabanos (točený salám),mohou být i silné(liberecké)párky

Postup přípravy receptu

  1. Kabanos nakrájíme na slabší, ale ne moc slabé plátky. Na pávni rozehřejeme olej a plátky opečeme. Nejlépe, když se utvoří kornoutky. Přidáme veškeré koření a sardelovou pastu podle chuti. Můžeme přidat i drcený česnek, pažitku. Prostě co kdo má rád.

  2. Za stálého míchání, aby se salám nepřipálil, plátky zalijeme kečupem a prohřejeme. Kečup dávkujeme podle chuti, nejlepší ale je, když je salám "zalitý".

  3. Po promíchání a prohřátí podáváme s chlebem. Nejraději vymazávám směs kečupu a tuku chlebem. Název vznikl z příjmení mého otce, který tento pokrm kdysi z nouze "vytvořil". Od té dobyl, přibližně 30 let, pokrm neustále zdokonalujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy