Vol-au-vent s ovocnou náplní recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g ricotta
12 ks vol-au-vent
podle potřeby
3 lžíce mléko
1 lžíce med
1 ks banán
1 ks hruška
1 ks broskev
100 g malina
2 lžíce citronová štáva
na ozdobu
12 lístků čerstvá máta

Postup přípravy receptu

  1. Vol-au -vent použijeme asi koupené. Rozmrazíme, nebo připravíme a upečeme podle návodu na obalu.

  2. Ricottu nebo tvaroh promícháme se 4 lžícemi mléka a medem. Veškeré ovoce podle potřeby oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Ovoce promícháme s citronovou šťávou. Ricottovou směs promícháme s ovocem.

  3. Vychlazené vol-au -vent naplníme ricottovým krémem a ozdobíme ovocem a lístečkem máty.

  4. Vol-au -vent s ovocnou náplní podáváme vychlazené jako výbornou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy