Vol-au-vent s ovocnou náplní recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g ricotta 12 ks vol-au-vent podle potřeby 3 lžíce mléko 1 lžíce med 1 ks banán 1 ks hruška 1 ks broskev 100 g malina 2 lžíce citronová štáva na ozdobu 12 lístků čerstvá máta
Postup Vol-au-vent s ovocnou náplní recept
Postup přípravy receptu
-
Vol-au -vent použijeme asi koupené. Rozmrazíme, nebo připravíme a upečeme podle návodu na obalu.
Ricottu nebo tvaroh promícháme se 4 lžícemi mléka a medem. Veškeré ovoce podle potřeby oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Ovoce promícháme s citronovou šťávou. Ricottovou směs promícháme s ovocem.
Vychlazené vol-au -vent naplníme ricottovým krémem a ozdobíme ovocem a lístečkem máty.
Vol-au -vent s ovocnou náplní podáváme vychlazené jako výbornou chuťovku.