Vepřová krkovice recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
2 ks cibule
1 lžíce kečup
2 lžičky sladká paprika
1 lžíce sojová omáčka
1 lžíce worcestrová omáčka
750 g vepřová krkovice
podle potřeby
olej
cukr krupice

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáče nalijeme olej, vložíme plátky osolené a prolisovaným česnekem potřené vepřové krkovice. Zalijeme smíchaným kečupem, sojovou a worcestrovou omáčkou, paprikou a trochou cukru a na krkovici naklademe plátky cibule.

  2. Nakonec vepřovou krkovici v pekáči podlijeme vodou a pomalu dusíme za průběžného podlévání.

  3. Vepřová krkovice je hotova, když cibule zesklovatí a rozpadá se.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!