Vajíčková pomazánka z majonézy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
3 ks vejce
2 ks cibule
2 balení majonéza
1 ks kyselá okurka
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce nejdříve uvaříme natvrdo (8 -10 minut) a poté je zchladíme, oloupeme a nastrouháme na jemno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.

  2. V misce smícháme nastrouhaná vejce a cibuli s majonézou, solí a pepřem. Podle chuti můžeme přidat i nastrouhanou kyselou okurku. Potom necháme pomazánku na hodinu vychladit v lednici.

  3. Vajíčkovou pomazánku z majonézy můžeme podávat namazanou na chlebu či rohlíku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!