Úhoř po pstružském způsobu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
petrželka
1 ks úhoř
1 dl vinný ocet

Postup přípravy receptu

  1. Úhoře stáhneme, vykucháme a nakrojíme na několika místech na porce, ale tak, aby zůstal celý.

  2. Úhoře stočíme do kruhu. Vložíme do pekáče, osolíme a do zářezů vložíme po 1 - 2 stroužcích česneku. Úhoř po pstružském způsobu polijeme olejem a trochou vody a dáme péci do trouby. Když se úhoř opeče, olej scedíme a rybu zalijeme směsí octa a oleje s nasekanou petrželovou natí a česnekem. Pak jej vrátíme do trouby, aby se dopekl.

  3. Úhoř po pstružském způsobu podáváme s brambory nebo čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy