Tykev Sicilia recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 stroužky česnek
1-2 hrnečky vývar
15 g rajčatový protlak
200 g tykev
1-2 snítky petržel kudrnka
25 g sýr čedar
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Česnek nakrájený na plátky s posekanou petrželkou osmahneme na oleji. Přidáme na malé kousky nakrájenou tykev.

  2. Tykev osolíme, opepříme a zalijeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatový protlak. Vše dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme vývarem.

  3. Tykev Sicilia rozdělíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a ihned podáváme. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy