Tykev s hovězím masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
1 dl smetana
2 dl vývar z masoxu
mletý černý pepř
400 g hovězí roštěná
400 g tykev

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, tykev nakrájíme na kostičky. Hovězí maso nakrájíme na nudličky.

  2. V kastrolu rozehřejeme olej, zpěníme na něm cibuli a přidáme maso. Krátce osmahneme a přidáme kostičky tykve. Vše osmahneme. Tykev s hovězím masem podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme asi 30 minut. Do hotového pokrmu vmícháme smetanu a prohřejeme.

  3. Tykev s hovězím masem podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou brambory, těstoviny nebo i knedlík. Záleží na chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy