Tvarohovo-čokoládový dezert recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
6 ks vejce
150 g máslo
750 g tvaroh
50 g krupice
250 g cukr moučka
poleva
100 g čokoláda na vaření
50 g ztužený pokrmový tuk

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky, máslo a cukr utřeme do pěny, přidáme tvaroh s cukrem krupicí. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně přidáme do těsta.

  2. Tvarohový dezert pečeme v mírně vyhřáté troubě v dortové formě cca 1 hodinu nebo kratší dobu na pekáči.

  3. Upečený a vychlazený dezert potáhneme polevou z čokolády a tuku, kterou jsme připravili ve vodní lázni.

  4. Tvarohovo-čokoládový dezert necháme vychladit (ztuhnout), nakrájíme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy