Tunaroll recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček listové těsto
na potření
1 ks žloutek
náplň
1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
čerstvá petrželka
50 g strouhaný parmezán
na ozdobu
10 g sezamové semínko
50 g strouhaný parmezán

Postup přípravy receptu

  1. Těsto vyválíme na tenký plát, naplníme scezeným tuňákem, posypeme nasekanou petrželkou, polovinou parmezánu a svineme.

  2. Roládu potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme zbylým sýrem a sezamovými semínky.

  3. Tunaroll upečeme v rozehřáté troubě na 250 °C dozlatova.

  4. Roládu s tuňákem můžeme podávat teplou i studenou, v obojím případě chutná moc dobře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy