Třepaný krém recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

krém
1 ks vanilkový cukr
1 ks smetana ke šlehání
1 ks konzervované ovoce
1 ks nevařený pudink Dr. Oetker Créme Olé

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme si větší uzavírací mísu nebo může být větší zavařovací sklenice. Do ní nalijeme smetanu ke šlehání, libovolné konzervované ovoce. Vylijeme celý obsah konzervy do misky. Nejlepší jsou mandarinky, ananas, jahody - to, co máte nejraději. Přidáme nevařený vanilkový pudink, a podle chuti můžeme přidat vanilkový cukr.

  2. Mísu či sklenici uzavřeme a pořádně protřepeme tak, aby když otočíme sklenici vzhůru dnem, krém bude držet.

  3. Třepaný krém rozdělíme do misek, můžeme ozdobit. Nejlepší je, po nedělním obědě, jako chuťovka. Dá se použít i jako krém do dortu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy