Tatranský pstruh recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 4 ks rajče 2 ks pstruh 100 g žampiony 120 g anglická slanina podle chuti sůl mletá sladká paprika na ozdobu petrželka podle potřeby hladká mouka
Postup Tatranský pstruh recept
Postup přípravy receptu
-
Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Připravíme si omyté, očištěné a osolené ryby. Pstruhy obalíme v hladké mouce a osmahneme z obou stran.
K osmažené rybě přidáme očištěné a nakrájené žampiony, omytá a na kousky nakrájená rajčata, pro chuť dáme mletou papriku a pečeme doměkka.
Tatranského pstruha při podávání ozdobíme petrželkou. Jako přílohu podáváme opečené brambory nebo smažené bramborové hranolky.