Tatranský pstruh recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
4 ks rajče
2 ks pstruh
100 g žampiony
120 g anglická slanina
podle chuti
sůl
mletá sladká paprika
na ozdobu
petrželka
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Připravíme si omyté, očištěné a osolené ryby. Pstruhy obalíme v hladké mouce a osmahneme z obou stran.

  2. K osmažené rybě přidáme očištěné a nakrájené žampiony, omytá a na kousky nakrájená rajčata, pro chuť dáme mletou papriku a pečeme doměkka.

  3. Tatranského pstruha při podávání ozdobíme petrželkou. Jako přílohu podáváme opečené brambory nebo smažené bramborové hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy