Tatranský oheň recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g slanina
150 g olej
50 g feferonka
750 g vepřová kýta
100 g uzený sýr
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme a okořeníme. Posypeme červenou paprikou.

  2. Zároveň si připravíme plátky slaniny, plátky uzeného sýra a feferonky. Střídavě všechno napichujeme na špíz.

  3. Na oleji opečeme po obou stranách.

  4. Při podávání špíz tatranský oheň polijeme vypečenou šťávou. Jako přílohu podáváme opečené brambory a zelný salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy