Tatranská růže recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks vejce
500 g vepřová kýta
podle chuti
sůl
trojobal
vejce
100 g strouhanka
hladká mouka
podle potřeby
kapie
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu nakrájíme na 5 plátků, naklepeme je a osolíme. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Kapii nakrájíme.

  2. Uvařené vejce a kapii zabalíme do plátku. Zabalené plátky masa obalíme v mouce, vejci a strouhance.

  3. Smažíme na rozpáleném oleji a o usmažení tatranské růže nakrájíme na čtyři části a podáváme s oblohou. Jako přílohu podáváme hranolky nebo bramborovou kaši.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy