Tatarské karbanátky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
0.5 lžičky mletá skořice
0.5 lžičky chilli koření
500 g hovězí zadní
olivový olej na smažení
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso naškrábeme nebo jemně umeleme, jako bychom dělali základ na tatarák.

  2. Maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme skořici a mleté chilli. Ze směsi tvoříme navlhčenými rukami 4 - 6 stejných plochých karbanátků. Pokud chceme, můžeme směs spojit 1 vejcem, ale není to podmínkou.

  3. Na pánvi rozpálíme olivový olej a karbanátky na něm smažíme asi 5 minut z obou stran.

  4. Hotové karbanátky zdobíme kolečky cibule a podáváme s opečenými brambory nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy