Tatarské jednohubky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
mletý bílý pepř
olej na smažení
1 svazeček jarní cibulka
500 g hovězí svíčková
2 lžíce ostrá hořčice
100 g anglická slanina (plátková)

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí svíčkovou nakrájíme po vláknu na plátky o něco málo slabší než 1 cm. Naklepeme je, osolíme, opepříme a silně potřeme hořčicí.

  2. Cibulku omyjeme, osušíme a jemně posekáme. Maso jí posypeme.

  3. Takto připravené plátky zavineme a dáme je na 20 minut do mrazáku. Potom je obalíme slaninou, nakrájíme na kolečka, která napícháme na párátka a ze všech stran opékáme na rozpáleném oleji asi 4 minuty.

  4. Hotové tatarské jednohubky ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy