Svatojánské skopové recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 palička česnek
4 dkg sůl
4 dkg majoránka
2 dl borovička
1 kg skopové maso

Postup přípravy receptu

  1. Skopové očistíme a nakrájíme kostky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

  2. V misce smícháme sůl, majoránku a česnek. Do misky vložíme maso a dobře rukou vmačkáme směs. Svatojánské skopové necháme uležet.

  3. Svatojánské skopové napíchneme na jehly a pečeme na otevřeném ohni nebo pomalu grilujeme. Před dopečením přelijeme svatojánské skopové borovičkou.

  4. Svatojánské skopové podáváme s bílým chlebem, zeleninou pečenou v alobalu a krájenou solenou cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy